JOHANNESLUNDSVÄGEN 9


Beskrivning

Fyra lagerlokaler i två plan på 200-300 m² i attraktiva företagsområdet Johanneslund (Infra City).  Lokalerna är speciellt anpassade för små och medelstora företag som efterfrågar en lokal där lager och kontor kan kombineras. Optimalt läge vid E4:an med 10 minuter till Arlanda och 15 minuter in till Stockholm.  Byggt 2017 - fint skick.

Utförande
Lager - Markplan

I markplan finns en stor lageryta på 100-150m² med hela 4,5 meter upp till tak med stora möjligheter till lagerhållning både på bredden och höjden. Lagerlokalerna är utrustad med en rostfri diskho med varmt och kallt vatten samt avlopp. Belysning i tak samt framdragen el med ett dubbla eluttag fördelat över lokalen. Två stora vikportar på ca: 4,2 meter i höjd och 4 meter i bredd för smidiga leveranser till och från lokalen. Golv har målats med grå golvfärg för att stå emot slitage samt underlätta renhållning. Under trappan upp till övre plan finns även ett mindre förråd på 10-15 m².

Kontor/utställning - Övre plan

En separat ingång leder upp till övre plan bestående av en kontors-/utställningsdel på 100-150m² med ekparkettgolv samt stora fönster på ena kortsidan. Detta plan består av en ljus kontorsdel med öppen planlösning. WC med dusch samt ett kök med kylskåp, diskmaskin, spishäll samt kolfilterfläkt. Belysning i tak samt framdragen el fördelat över lokalen. Kontorsdelen kan enkelt byggas om för att delas upp till flera mindre rum vid behov.

Övrig information

El med trefas finns och det finns även möjlighet att ladda elbil. Bredband med fiber är indragen i lokalerna. Området är inhägnat med stängsel och utrustad med en automatisk grind.

Uppvärmning med varmluftspump med möjlighet att ställa in olika temperatur på respektive våningsplan.  Ventilation sker med mekanisk till/frånluft.


galleri
För mer information om lokalerna i Johanneslund mejla oss på lokal@mindstone.nu

© Copyright Mindstone