jupitervägen 8E

Beskrivning

Nu bygger vi nya toppmoderna lokaler i populära Njursta Industriområde några minuter från Trafikplats Glädjen/E4. Lokalerna uppförs i två plan med butik/lager/verksamhetsdel samt en kontorsdel. Lokalerna har vikport om 4 x 4,5 m samt separat entrédörr. 

Utförande
Lager - Markplan

I markplan finns en stor lageryta på ca 95 kvm öppen planlösning med en takhöjd på ca 4,8 m. Manuella vikportar 4 x 4,5 m (bxh). Separat gångdörr. Betonggolv med en spolränna som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Bottenplan är förberedd för WC/ dusch. Från nedre plan leder en trappa till det övre planet. Plan 2 kan även nås via separat entré och hiss.

Kontor/utställning - Övre plan

Lokalytan för övervåningen finns i två olika storlekar, 85 kvm alt. 95 kvm. Öppen planlösning med en takhöjd på ca 2,7 m. WC/dusch och pentry finns installerat. Badrum är försedda med klinkers. Golvet är ett välisolerat träbjälklag med god bärighet (250 kg/kvm), samt en golvbeläggning av Pergo Vinyl golv (ek) eller likvärdigt. Badrum är försedda med klinkers. Det övre planet har även tillgång till en entré, samt hiss via en 1,5 m bred korridor. Övervåningen kan nås utan att passera bottenvåningen via trapphuset. Grundbelysning ingår i form av lysrör.

Övrig information

2-3 bilplatser ingår till varje lokal. Det går också att parkera utanför sin port med 1-2 bilar.  Fiber indraget i lokalen. 


galleri
För mer information om lokalerna i Njursta mejla oss på lokal@mindstone.nu

© Copyright Mindstone